Галгүйгээр өндөг хэрхэн шарах вэ?

Энэтхэг улс нь зуны улиралд тэсэхийн аргагүй халуун байдаг. Тэд өндөг шарахыг тулд гал ашиглах хэрэг байдаггүй бөгөөд өндгөө хагалаад хайруулын тавган дээр тавин, 10 минут нар тусах газар тавихад л шарсан өндөг бэлэн болдог ажээ.
Галгүйгээр өндөг хэрхэн шарах вэ?










Сурталчилгаа (15)
Хаах

Сэтгэгдэл

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
0/1000
  • ×
    Хариулах ({[{ cmmnt.children.length }]})
    0/1000
    • {[{ childComment.username }]} {[{ childComment.ip_address }]} ×
      {[{ childComment.text }]}
      {[{ childComment.dislike_count }]}
    • Бусад сэтгэгдэл ()
  • Бусад сэтгэгдэл ()