21. Хайрж жигнээгүй хулуу
22. Хулууны тортеллини буюу цагирган паста
23. Исгэлэн кремтэй хулуу, кофены бялуу
24. Хулууны ороомог
25. Хулууны бялуу
Зургаас харахад л гайхалтай амттай байгаа нь илт. Хазахад л аманд тань цөцгийн тосоор дүүргэсэн,
зэрлэг хулууны сайхан бөгөөд үл ялиг хурц амт мэдрэгдэх болно. Хийхэд хялбар бөгөөд таны цагийг нэг их үрэхгүй. Хамгийн сүүлд самраар
барьцалдуулж, карамелиар өнгөлөхөд л таны бялуу бэлэн болно.
Жорыг:
http://www.tasteofhome.com/recipes/pumpkin-torte
26. Хулуунд чанасан будаа
Хулуун дотор чанасан будаа нь ямар ч оройн хоолны ширээнд өнгө нэмэх нь
гарцаагүй билээ. Харахад үзэмжтэй, өвөрмөц энэ хоол нь баяр ёслолын үеэр нэн
тохиромжтой байдаг. Тогтмол хэрэглэдэг энгийн хулууны оронд чанаж хийдэг энэ будаа нь ямар ч хоолонд төгс зохицохоос
гадна хооллох мэдрэмжийг нэмэгдүүлдэг байна.
Жорыг:
http://domesticgoddessadventures.blogspot.com/2009/10/pumpkin-fried-rice.html
27. Хулуу чизкейкний шүүтэр
28. Хулуу чизкейктэй хагас саран ороомог
29. Хулуутай Франц шарсан талх
30. Хулуу газрын самартай Франц амттан
31. Цангис, хулууны үртэй гранола
32. Карамел, хулуутай Итали крем бялуу
33. Хулуу Nutella-тай талх
34. Хулуу, самартай жигнэмэг
35. Мангиртай шарсан хулуу
36. Хулууны гасдилла (quesadilla)
37. Хулууны үрийн тос, Вайнегреттэй анар, хулууны салат
38. Хулууны амттай бяслагтай бялуу
Энэ бол өвлийн улирлын хүйтэн өдрүүд дэх өглөөний зоогонд идэхэд тохиромжтой амттан билээ. Та өглөө ажилдаа гарахын энэхүү амтат бялууг идсэнээр өдрийн турш өлсөх мэдрэмжийг төрүүлэхгүй. Орц найрлаганд нь ч олон зүйл
орохгүй учир та заавал туршаад үзээрэй.
Жорыг:
http://www.skinnytaste.com/2009/09/pumpkin-spice-cream-cheese.html
39. Хулуу, хушга, бяслагтай бялуу
Та хайрт аав, ээж, нөхөр, эхнэр болон хүүдээ, охиндоо салахын аргагүй гайхалтай амттай бялуу хийж өгье гэвэл энэ аргыг заавал сураарай. Танд
крем, бяслаг, хулуу, шанцай болон цөцгийн тосоор хийсэн амт оруулагч, бор
сахар, хушга байхад л хангалттай гэнэ.
Жор:
http://www.tasteofhome.com/recipes/pumpkin-walnut-cheesecake
Амралтын өдрийн амтат хоолны жор (1-р хэсэг) үзэх бол та энд дарна уу