Амтат зууш бэлтгэх жор

2015-04-11, 20:50
14,360
Өнөөдөр та бүхэндээ гар доорх материалаар хялбархан бөгөөд амттай өглөөний зууш хийх талаар хүргэж байна. Энэ зууш нь үйрч бутрахгүй, шөл нь гоожихгүй, идэхэд үнэхээр аятайхан бас амттай юм. Ингээд энэ зуушыг хэрхэн бэлтгэх жорыг та бүхэндээ хүргэе.
Амтат зууш бэлтгэх жор



Орц:
- Чинжүү - 1 ш.
- Сонгино - 1 ш.
- Бяслаг - 300 г.
- Тортилья - 6 ш.
- Дарсан эрэдэнэ шиш - 1 лааз
- Руккола навч - 100 г.
- Улаан лооль- 200 г
- Тахианы мах - 750 г
- Давс, халуун ногоо

www.caak.mn


1. Эхлээд сонгиноо дөрвөлжин хэрчинэ.

www.caak.mn

2. Дараа нь хайруулын тавгаа сайн халаагаад сонгиноо хийнэ.

www.caak.mn

3. Тахианы махаа машиндана. Бас махаа гараараа татсан ч болно.

www.caak.mn

4. Сонгиноо хуурчихсан уу?

www.caak.mn

5. Тэгвэл одоо махаа хийнэ. Харин галаа багасгах хэрэггүй.

www.caak.mn

6. Чинжүүгээ сонгино шигээ жижиг хэрчинэ.

www.caak.mn

7. Тэгээд эрдэнэ шиш, улаан лоолийн соусны хамт хайруулын тавга руу хийнэ.

www.caak.mn

8. Ингээд хооронд нь холиод зөөлөн гал дээр шөлөө ширгэтэл нь болгох юм.

www.caak.mn

9. Одоо бяслагаа үрнэ.

www.caak.mn

10. Ингээд бараг л бэлэн болжээ.

www.caak.mn

 11. Руккола навчаа хэрчинэ!

www.caak.mn

12. Харин одоо тус тусад нь саванд хийнэ.

www.caak.mn

13. Бага зэрэг хайрж бэлдсэн гурилан дээрээ эхлээд махаа тарааж хийгээд дараа нь бяслагаа дээр нь жигд цацаж тараана.

www.caak.mn

14. Ингээд голоор нь нуглана.

www.caak.mn

15. Одоо зөвхөн хоёр талаас нь сайтар шарна.

www.caak.mn

Ингээд л бэлэн боллоо! Үнэхээр амттай байх болно.
Танд амжилт хүсье!

www.caak.mn

Сурталчилгаа (15)
Хаах

Сэтгэгдэл

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
0/1000
  • ×
    Хариулах ({[{ cmmnt.children.length }]})
    0/1000
    • {[{ childComment.username }]} {[{ childComment.ip_address }]} ×
      {[{ childComment.text }]}
      {[{ childComment.dislike_count }]}
    • Бусад сэтгэгдэл ()
  • Бусад сэтгэгдэл ()