Япончуудын модны навчаар хийсэн амттан

2014-10-23, 22:05
7,840
Намрын улирал сайхан хэдий ч намрын навчис хот тохижолтын ажилтангуудад нэлээд хүндрэл учруулдаг. Харин Япон улсад энэ асуудлыг шийдэж намрын улиралд "Агч" модны навчаар амттан хийдэг болсон гэнэ. Бага зэргийн чихэрлэг, шингэн гуриланд навчаа дүрж дараа нь шарах юм байна. Амттай хэрнээ хямдхан амттан хийх нэг арга бололтой.
Япончуудын модны навчаар хийсэн амттан


Ер нь шарсан хоол Японд нэлээд алдартай юм байна. Идэх боломжтой бүхий л зүйлийг гуриланд дүрээд шараад идэж болно. Харин агч модны навчаар хийсэн амттан Осаки дүүрэгт илүү тархмал байдаг. Зарим тогооч нар навчийг даршилж жилийнхээ хэрэгцээг бэлддэг байна.

Хийх арга: Навчаа чихэрлэг шингэ гуриланд дүрээд л сайн гэгч нь шарахад л хангалттай.

www.caak.mn

www.caak.mn

www.caak.mn

www.caak.mn

www.caak.mn

www.caak.mn

www.caak.mn

www.caak.mn

Сурталчилгаа (15)
Хаах

Сэтгэгдэл

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
0/1000
  • ×
    Хариулах ({[{ cmmnt.children.length }]})
    0/1000
    • {[{ childComment.username }]} {[{ childComment.ip_address }]} ×
      {[{ childComment.text }]}
      {[{ childComment.dislike_count }]}
    • Бусад сэтгэгдэл ()
  • Бусад сэтгэгдэл ()