Аргентиний мал нядалгааны газар

2014-05-27, 00:20
28,719

Мэдээж, мах модон дээр ургадаггүй гэдгийг хүн бүр мэддэг бөгөөд ийнхүү дэлхийн хүн амыг махаар хангах болон улс орныхоо эдийн засагт эерэгээр нөлөөлөхийн тулд мал үржүүлэх шаардлагатай болж байгаа билээ. Мөн үүнээс гадна тугалны мах зөөлөн, шүүслэг амттай байдаг учир илүү ихээр нядлагддаг байна. Харин үнээнээс сүүг нь авдаг учир арай илүү удаан амьдрах магадлалтай.

Аргентиний мал нядалгааны газар


Аргентин, Шинэ Зеланд, Бразилд ангус болон герфорд хэмээх үхрийг үржүүлдэг байна. Ингээд Аргентины "SUBPGA" фермээр аялцгаая. Нядлахын өмнө малын эмч үздэг гэнэ.

www.caak.mn

www.caak.mn

www.caak.mn

Дараа нь бүгдийг нь шүршүүрт оруулдаг.

www.caak.mn

Дараа нь хийн буугаар буудаж ухаан алдуулдаг байна. Ийнхүү ухаан алдсаны дараа хойд туурайнаас нь өлгөдөг аж.

www.caak.mn

www.caak.mn

Үүний дараа цусыг нь биенээс нь гаргана.

www.caak.mn

Дараа нь гар аргаар арьсыг нь хуулж авах бөгөөд 8-10 хүн энэ ажлыг хийдэг.

www.caak.mn

www.caak.mn

www.caak.mn

www.caak.mn

www.caak.mn

www.caak.mn

Ингээд дотор эрхтнийг нь гаргаж авна.

www.caak.mn

www.caak.mn

www.caak.mn

Дараа нь махыг нь шүршүүрээр сайн гэгч нь угаана.

www.caak.mn

Бүгдийг нь дугаарлана.

www.caak.mn

www.caak.mn

Ингээд савлаж дэлхийн өнцөг булан бүрт экспортлодог байна.

www.caak.mn

www.caak.mn
 

NULL

NULL

Сурталчилгаа (15)
Хаах

Сэтгэгдэл

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
0/1000
  • ×
    Хариулах ({[{ cmmnt.children.length }]})
    0/1000
    • {[{ childComment.username }]} {[{ childComment.ip_address }]} ×
      {[{ childComment.text }]}
      {[{ childComment.dislike_count }]}
    • Бусад сэтгэгдэл ()
  • Бусад сэтгэгдэл ()