Доорх хаягаар холбогдож дэлгэрэнгүй мэдээлэл авна уу.
99093445
info@caak.mn
facebook
Талхны дотор талыг гаргана.
Хиам.
Гахайн утсан мах.
Бяслаг.
Цацагт хяруулын мах хийнэ.
Орегано хийнэ.
Зөөлөн бяслаг.
Хиамаа хийнэ.
Бяслаг.
Гахайн утсан мах.
Бяслаг.
Гич, базилик.
Салям.
Майонез.
Хатуу бяслаг.
Талхныхаа зүсэж авсан захыг буцааж тавина.
Талхаа тугалган цаасанд орооно.
Хүнд юмаар дарж 4 цаг байлгана.
Хүнд байх тусам сайн.
Гурван цаг гаруйн дараа ийм болно.
Зүссэний дараа.
Үеийг нь хар даа. Ямар харагдаж байна?