Доорх хаягаар холбогдож дэлгэрэнгүй мэдээлэл авна уу.
99093445
info@caak.mn
facebook
Хэрэг болох зүйлс:
- Гахайн мах
- 1 цайны халбага давс
- ¼ аяга гурил, 1 хоолны халбага гурил (сүмсэнд хэрэглэх)
- ¼ хоолны халбага хар перец
- 1 хоолны халбага улаан чинжүү
- ¾ аяга талхны үүрмэг
- 3 хоолны халбага есийн тос
- 2 хоолны халбага сүү
- 1 өндөг
- ¾ аяга тахианы шөл
- ½ аяга цөцгий
- 5 зүсэм лемон
- 1 цайны халбага давс
- ¼ аяга гурил, 1 хоолны халбага гурил (сүмсэнд хэрэглэх)
- ¼ хоолны халбага хар перец
- 1 хоолны халбага улаан чинжүү
- ¾ аяга талхны үүрмэг
- 3 хоолны халбага есийн тос
- 2 хоолны халбага сүү
- 1 өндөг
- ¾ аяга тахианы шөл
- ½ аяга цөцгий
- 5 зүсэм лемон
1. Махаа зөөллөхийн тулд тусгай алхаар цохих эсвэл элдүүрээр элдэж болно.
2. Аяганд гурил, хар перец болон давсаа хольж хутгаарай.
3. Өөр аяганд сүү болон өндөгөө холино.
4. Гахайн махаа эхлээд гуриландаа дүрээд, дараа нь сүүтэй өндөгөнд дүрээд талхны үүрмэгээр бүрнэ
5. Ингээд 5 цагийн турш битүүмжлээд хөргөгчинд хийнэ.
6. Хайруулын таваг дээрээ тосоо хийгээд халаана. Бор шаргал өнгөтэй болтол нь шараарай.
7. Тосон дээрээ тахианы шөл нэмээд дээр нь гурил, цөцгий хийж хутгах хэрэгтэй.
8. Таваглахдаа сүмсийг махны дээрээс асгаж өгнө.
9. Ингээд хоол бэлэн боллоо. Сайхан хооллоорой.