Чех үндэстний хоол

2014-04-13, 22:12
21,927

Чехийн нарийн боов гуситын дайны үеэс буюу Ромын буруу үзэлтэнгүүдийн эсрэг үйл ажиллагааны үеэс эхлэлээ авч байгаа бололтой. Тэд хоолоо хийхдээ бидэн шиг нарийн хэрчиж зүсэж ашигладаггүй бөгөөд харин ч байгаа чигээр нь л хийхийг эрмэлздэг байна.

Чех үндэстний хоол
 
Ромын үед ч гэсэн махыг хэрчихгүй хэрэглэж, улаан лоолийн шүүсний оронд улаан лооль ашиглаж байсан байна. Чех гал тогоо маш баялаг бөгөөд хамгийн алдартай хоол нь гахайн хөлөөр хийсэн хоол багтдаг аж.





Чех үндэстэнгүүд шөл хийж идэх ихээхэн дуртай байдаг. Талханд хийсэн шөл.





Халуун ногоотой гуляш мэт шөл.



Бөднө шувуу.



Аньсны шүүстэй түрс.



Хулд загас.







Төмсөөр хийсэн жигнэмэг.



Гурилтай шөл.



Фастфуд хийх тусгай газар бий. Амттай бас илчлэгтэй.









Амттангийн хувьд бас л өвөрмөц. “трдло” нэрт жигнэмэгийг хийж буй байдал.



Мэдээж энэ бүх амттан ямар нэг зүйлээр даруулах хэрэгтэй болно. Чех шар айрагны газар их байдаг бөгөөд Пилзнер, Старопрамен, Козел, Крушовиц гэх мэт.



Шар айраг хийх түүхий эд.





Шар айрагны үйлдвэр.



Агуулах.



Үйлдвэрийн хажууд байрлах шар айрагны мухлаг.








 

NULL

NULL

Сурталчилгаа (15)
Хаах

Сэтгэгдэл

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд caak.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
0/1000
  • ×
    Хариулах ({[{ cmmnt.children.length }]})
    0/1000
    • {[{ childComment.username }]} {[{ childComment.ip_address }]} ×
      {[{ childComment.text }]}
      {[{ childComment.dislike_count }]}
    • Бусад сэтгэгдэл ()
  • Бусад сэтгэгдэл ()